Betalingsmodules

Wilt u betalingen kunnen ontvangen dan heeft u een account nodig bij een Payment Service provider zoals bijvoorbeeld Pay.nl of Targetpay. Voor het ontvangen van Ideal betalingen heeft U waarschijnlijk een Nl kvk inschrijving nodig, evt. een nl zakelijke bankrekening en u moet nl ingezetene zijn.
Echter er zijn uitzonderingen: Bij Targetpay kunt ook Ideal betalingen ontvangen wanneer u een buitenlands bedrijf hebt, met een buitenlandse rekening en een buitenlandse zakelijke rekening. Wij kunnen in elk datingsysteem een Targetpay betaalmodule implementeren.


Voor Particulieren; Ook kunnen we een Targetpay betaalmodule koppelen, zodat U ook als particulier betalingen kunt ontvangen. Klanten kunnen dan betalen via sms, telefoon per gesprek, telefoon per minuut en via overboeking.

In onze datingsystemen maken wij gebruik van een ingewikkeld systeem van credits, gekoppeld aan pakketten die de daters kunnen aanschaffen via een betalingsprovider (payment service provider of PSP) zoals Targetpay.nl. In de praktijk werkt het zo: Een bezoeker komt op uw datingsite, ziet een leuke dame of heer en schrijft zich in. Na inschrijving krijgt de persoon een berichtje in zijn mail dat ie zich heeft aangemeld en krijgt bijvoorbeeld 5 credits hiervoor. Daarmee gaat de persoon berichtjes sturen naar andere profielen (fake profielen) en krijgt hierop respons via de moderator of via admin (uzelf dus). Wanneer de persoon zijn credits op zijn wilt hij/zij wel verder contact en kan dus credits aankopen.

Wij kunnen betaalmodules leveren voor zowel Pay.nl en Targetpay alsook voor andere betaalproviders als bijv. Mollie. Het instellen van de betaalmodule rekenen wij een vast bedrag van 35 euro voor, het creeren en installeren zijn bijkomende kosten

Via een betalingsprovider kan de dater in kwestie een bepaald bedrag betalen via Ideal of een andere betaalmogelijkheid voor een pakket met credits, en in ruil daarvan ontvangt hij automatisch nieuwe credits bij zijn profiel, zodat de klant weer verder kan met contact maken en proberen een afspraakje te regelen. De klant kan via de site betalen met een betaalvenster, een pakket kiezen, betaalvenster opent zich, klant rekent af met zijn Ideal betaling, de betalingsprovider ontvangt de betaling en zet het op Uw account en stuurt een mailtje naar U toe dat de betaling is ontvangen. In het systeem wordt er een notificatie ontvangen welke klant/welk profiel hoeveel euro heeft betaald voor welk pakket en hoeveel credits er bij dat profiel komen en de credits worden automatisch -zonder tussenkomst van anderen en zonder handmatige acties- toegevoegd.

U ontvangt deze betaling dan - na aftrek van 0,25 tot 0,90 eurocent aan kosten - in UwTargetpay of Pay.nl account (afhankelijk van uw keuze voor de betaalmodule). Uiteraard kunt U -naast Ideal betalingen ontvangen- ook een uitgebreide betaalmodule bij ons aanschaffen, zoals voor Belgische klanten (bancontact, Mistercash) en extra modules voor betaling per sms en/of per telefoon.

Houdt er rekening mee dat Ideal cq banken wetgeving aan verandering onderhevig is, dus de voorwaarden van een betalingsprovider kunnen wel eens aangepast worden, zodat U in de toekomst misschien een andere betalingsprovider nodig heeft. Daar hebben wij geen invloed op en zijn we ook niet voor aansprakelijk; Wel kunnen we op dat moment zeer snel omschakelen naar een ander betaalsysteem via een andere - door U te kiezen - betalingsprovider. Hieraan zijn uiteraard kosten verbonden om deze te programmeren en te implementeren.