Datingsoftware

Datingsystemen

Tot voor kort was het bijna ondenkbaar om met een geringe investering een volledig eigen dating systeem te kunnen aanschaffen, waarmee u direct duizenden euro's per maand mee kunt gaan verdienen. Maar tegenwoordig staat de techniek niet stil en deze wordt ook nog eens ingehaald door de prijs. Doordat wij met kwalitatief hoogstaande ICT-freelancers samenwerken kunnen we de prijs van onze overcomplete datingsystemen laag houden. Van eenvoudige maar doeltreffende datingsystemen met een sterke adminfunctie en goed moderator/promotor/operatorgedeelte, tot de meest uitgebreide software, van 399 euro tot 1499 euro, wij maken het voor U.


Flexibel en Klantgericht

Tevens zijn we flexibel en passen ons aan naar uw budget en uw wensen en eisen. Het enige wat u nodig heeft is een Kvk inschrijving zodat U Ideal betalingen kunt ontvangen via een betalingsprovider. Verder hoeft U dan alleen nog maar Profielen te maken en die in te laden. Dit kunt u zelf doen om bijkomende kosten te besparen, maar dit kan ook door ons gedaan worden.Kosten:

Normaal gesproken kosten dit soort systemen duizenden euro's , en dan nog zitten er minder functies in dan bij onze datingsystemen. Adverteren om bezoekers te trekken , berichten beantwoorden , en profielen toevoegen is eigenlijk het enige wat u dan moet gaan doen. Wanneer uw bezoekersaantallen gaan groeien is het een kwestie van meer en meer gaan adverteren, bezoekers binnenhouden door ze te teasen en berichten te sturen zodat ze daarop reageren, meer profielen toevoegen en het hele systeem gaan laten beheren door een of meerdere medewerkers. Daarnaast kan je natuurlijk - als je al een casual datingsysteem hebt - nog een erotische site ernaast gaan opzetten. Sommige kopers van het eerste uur hebben ondertussen al een omzet van 200-300 euro per dag, en die bouwen nog steeds door aan hun netwerk van datingsites.Alle functies die standaard in deze datingsystemen zitten: